Partneri

Poveznice prema stranicama naših poslovnih partnera i tvrtki s kojima surađujemo na kojima možete saznati još detalja o našim aktivnostima ili proizvodima.

Kreyer

Kreyer

Vrhunska rješenja u tehnologiji hlađenja vina, sustavima za regulaciju temperature kao i u ostalim proizvodima vezanim uz proizvodnju vina.

www.kreyer.com

Viessmann

Viessmann

Viessmann je tehnološki predvonik u branši grijanja. Viessmann kompletni program Vam nudi individualno rješenje za sva područja primjene i za sve izvore energije.

www.viessmann.hr

Centrometal

Centrometal

Kotlovi za sve vrste centralnog grijanja, akumulacijski spremnici, bojleri, solarni kolektori i ostala oprema za centralno grijanje.

www.centrometal.hr

Termoservis

Termoservis

Termoservis je zastupnik, distributer i serviser klimatizacijske opreme TRANE za područje Republike Hrvatske, te distributer i serviser svijetski poznate opreme za automatsku regulaciju SIEMENS, koja je u međuvremenu objedinila proizvodne programe LANDIS & GYR i STAEFA.

www.termo-servis.hr

Kaeser Kompressoren

Kaeser Kompressoren

Kaeser Kompressoren je jedan od najvećih i najuspješnijih distributera zračnih sustava s više od 4000 zaposlenika u cijelom svijetu.

www.kaeser.hr

Messer

Messer

Poduzeće Messer je međunarodna grupacija sa sjedištem u Sulzlbachu, Njemačka koja se bavi proizvodnjom i prodajom industrijskih i medicinskih plinova i pripadajuće opreme.

www.messer.hr

TM-INOX

TM-INOX

TM Inox je tvrtka koja nudi opremu, instalacije i kompleksna rješenja vezanih za cisterne i ostale proizvode od nehrđajučeg čelika u proizvodnji hrane, kemijskoj i farmaceutskoj industriji.

www.tminox.com

Della Toffola

Della Toffola

Della Toffola je talijanska tvrtka i jedna od vodećih u svijetu u tehnologiji i proizvodnji opreme iz područja vinske tehnike poput preša, mješalica, vinofikatora i drugog.

www.dellatoffola.it/

Kiesel GmbH

Kiesel GmbH

Kiesel je tvrtka specijalizirana za tehnologiju čišćenja industrijskih cjevovoda i kompletnih proizvodnih sustava, tehnologiju pumpi kao i vinarsko-podrumarsku tehnologiju.

www.kiesel-online.de

Enoexpert

Eno Expert

Konzultantska tvrtka iz područja vinogradarstva i vinarstva.

www.enoexpert.hr

Kutjevački vinari

Kutjevački vinari

Kutjevački vinari su udruga koja nastavlja tradiciju udruživanja vinara kutjevačkog kraja s ciljem podizanja kvalitete proizvoda članova Udruge.

www.kutjevacki-vinari.hr

Lisam

Lisam

Talijanska tvrtka specijalizirana za izradu mehaničkih i pneumatskih škara, kompresora, pila i ostalog pribora za rezidbu i berbu u voćnjacima i vinogradima.

www.lisam.it/en/

Kontakt:

Adresa:

Cehovska 8
34000 Požega, Hrvatska

Telefon:

  • 034 274 511
  • 099 343 6557

Fax:

  • 034 274 421